NIEUWS    
 
Tweede spaarkasfeest wederom enorm succes!
Uitgegeven: 14-06-2017

Vrijdag 9 juni was het zover,  de leden van de spaarkas vierden hun jaarlijks feestje. De organisatie had een probleem, om het feest van het eerste seizoen te overtreffen. Toen werd de basis gelegd van een geweldig feest met een wijn-,  whiskey-,  en sigarenproeverij.

Dit jaar werd het grootser aangepakt. Na de officiële opening volgde een quiz. Een heuse pubquiz zorgde voor vele vraagtekens bij de samengestelde groepen. Uiteindelijk was het de groep onder leiding van Pim Heeren die er met de prijzen vandoor gingen. Deze groep blonk uit door de samenwerking, elke deelnemer had zijn aandeel in de ruime winst.


Hierna was het de beurt aan de mistery guest: Carlos Donkers. Misschien niet bekend bij het grote publiek, maar met zijn zang wist hij de kantine op zijn kop te zetten.  Inmiddels werden in de bestuurskamer de tafels gedekt. Onze lokale shoarma- en pizzazaak Cyprus zorgde voor compleet assortiment aan lekkernijen. Normaal zou een feest na dit beter buffelwerk wellicht instorten, maar DJ Nick Lukassen draaide de schuif weer open. De bekende hits kwamen vervolgens weer voorbij, en ook nu was het duidelijk: een betere club dan deze , is er niet….

Voor diegene die willen: er zijn nog enkele nummers vrij van de spaarkas. Meld je aan, zo kun je een lekker centje sparen en ben je verzekerd van een schitterend feest.

Tenslotte willen we alle mensen en ook Mulo bedanken voor het mogelijk maken van dit feest.

 

Groeten, de spaarkascommissieGeplaatst door: Jean-Pierre Van de Laar

 
         
    Hoofdsponsors    
 
 
         
MULO.NL | SITEMAP
WEBSITE BY WEBWALKERZ © 2017