NIEUWS    
 
informatie nieuwe seizoen
Uitgegeven: 26-06-2017

Beste spelers en ouders,

Afgelopen weekend zijn de spelers/ouders van de selectieteams van de A1, B1, C1/2 en D1/3 afdeling ingelicht en daar komen deze week de selectieteams van de E en F afdeling bij. Daaropvolgend zullen ook alle andere teams worden samengesteld en deze zullen uiterlijk in het weekend van 10 juli op de website worden geplaatst. Het drukke seizoen en de onderbezetting binnen het kader van MULO heeft er voor gezorgd dat we wat later zijn dan gebruikelijk en gewenst. Ook de vele wensen die we dagelijks per mail en telefoon binnen krijgen worden ieder jaar weer meer. Aan heel veel wensen zullen we helaas geen gehoor kunnen geven omdat dat organisatorisch niet te verantwoorden is. We moeten er voor zorgen dat iedereen die wil ook daadwerkelijk kán gaan voetballen en dat kan helaas niet als we aan alle wensen tegemoet moeten komen.

Komt uw zoon of dochter niet in het team wat hij of zij had gewenst, spring dan niet meteen in de telefoon. De aanloopperiode naar het nieuwe seizoen is dit jaar langer dan gebruikelijk en onze mensen willen ook graag kunnen onthaasten na weer een druk voetbalseizoen.

Voor wat betreft data waarop we weer gaan starten is er nog veel onduidelijk omdat de KNVB nog niet heeft aangegeven wanneer de jeugd weer gaat beginnen met beker- en competitiewedstrijden.

Over enkele weken zal er via de nieuwe website gecommuniceerd gaan worden over alle belangrijke data.

De jeugdcommissie en commissie voetbaltechnische zakenGeplaatst door: Jean-Pierre Van de Laar

 
         
    Hoofdsponsors    
 
 
         
MULO.NL | SITEMAP
WEBSITE BY WEBWALKERZ © 2017