NIEUWS    
 
Nieuwe teamindelingen seizoen 2017-2018 (UPDATE)
Uitgegeven: 02-07-2017

Beste spelers/ouders,

Zoals ieder seizoen is het weer een enorme klus om iedereen naar ieders tevredenheid in te delen in één van onze vele MULO jeugdteam. Spelers haken af, er komen nieuwe spelers bij, er gaan spelers naar selectieteams, er komen speciale verzoeken binnen van ouders/trainers. Allemaal zaken die meespelen bij het maken van een team indeling. Ook dit jaar hebben we weer een verdeling gemaakt waarbij we eerst de selectie- en schaduwteams hebben samengesteld en daarna de niet-selectieve teams.

Laat alles eerst even op u inwerken voordat u eventueel wilt gaan reageren. U mag er vanuit gaan dat alle indelingen met de grootste zorg zijn gemaakt. Dit zijn voorlopige indelingen waarin altijd nog wijzigingen kunnen plaatsvinden als MULO daar de noodzaak van inziet. Door het succes van onze keepersopleiding kan het zijn dat er teams zijn die 2 keepers hebben toegedeeld gekregen. Hier komen we aan het begin van het seizoen op terug hoe hier het beste mee om te gaan.

De indelingen van de meiden afdeling volgt zo spoedig mogelijk.

Het kan zijn dat u uw kind niet terugvindt op de spelerslijst. Onze penningmeester heeft ons gevraagd de kinderen met een contributie achterstand van afgelopen seizoen voorlopig niet in te delen. U kunt zich rechtstreeks tot onze penningmeester wenden om dit verhaal te bespreken/op te lossen via het mailadres: penningmeester@mulo.nl

We hebben dit seizoen een betere/langere opstart als afgelopen seizoen. De eerste trainingen voor niet selectieve teams staan gepland vanaf 28 augustus, als ook de scholen weer zijn begonnen. De trainingsdagen en tijden volgen nog. In het weekend van 2 september beginnen alle jeugdteams van MULO aan hun bekeravontuur van 3 opvolgende zaterdagen en daarna begint de competitie pas. Wij zien de bekerwedstrijden als oefenwedstrijden richting de competitie.

In het weekend van 26 augustus zal de KiKa kleding worden uitgegeven. Nadere info volgt hier nog over.

Bij vragen kunt u mail naar jeugd@mulo.nl of info@mulo.nl. Hou er wel rekening mee dat u niet per kerende post antwoord krijgt. Er dienen meer zaken geregeld te worden de komende weken, geef ons ook daarvoor de ruimte.

Met vriendelijke groet,

 

MULO jeugdcommissie en voetbaltechnische zaken


Klik hier voor de link naar de teamindelingen

Geplaatst door: Jean-Pierre Van de Laar

 
         
    Hoofdsponsors    
 
 
         
MULO.NL | SITEMAP
WEBSITE BY WEBWALKERZ © 2017