• Afscheid van MULO in weekend 11 en 12 juli

  Beste MULO vrijwilligers/leden/ereleden/leden van verdienste,

  Ondanks dat onze vereniging officieel niet meer bestaat er nog steeds beperkende Corona regels zijn willen wij in het weekend van 11 en 12 juli op gepaste wijze toch officieel afscheid nemen van onze vereniging en onze accommodatie.

  Zaterdag 11 juli houden we vanaf 20.00 uur een feestavond met DJ Jasper en natuurlijk onze wereldberoemde MULO zangers zoals daar zijn Erik Martens, Ferdi Somers, Erik Beniers en Roy v.d. Putten en vele anderen mits zij een plaatsje in hun agenda kunnen vrij maken. De dresscode voor deze avond is Geel-Blauw.

  Zondag 12 juli beginnen we om 12.30 met een Mulobrunch (kosten € 5,-) waarna we rond 15.00 uur onze laatste jubilarissen zullen huldigen. Om 16.00 uur hebben we Marc Elbers uitgenodigd om muzikaal afscheid te nemen. Op beide dagen zullen we daarnaast nog allerlei leuke Mulo items veilen zoals kampioensfoto's, shirts en andere aankleding van de kantine.

  We gaan er een mooie MULO afsluiting van maken binnen de geldende Corona regels natuurlijk.

  Let op er zijn helaas geen pinbetalingen mogelijk. Nog niet ingeleverde plastic MULO bonnen (gele en blauwe) kunnen dit weekend nog worden ingeleverd en ook nog op de laatste donderdagen in juli. Vanaf augustus zijn deze gele en blauwe MULO bonnen niet meer in te leveren!

  Met vriendelijke groet,

  Het MULO bestuur