• Helmondse Voetbalschool en Allround Keepersopleiding Smits

  Helmondse Voetbalschool
  MULO geeft sinds kort een samenwerking aangegaan met de Helmondse Voetbalschool die samen met MULO techniektrainingen aanbiedt aan alle leeftijden van de voetbaljeugd. Op vrijdag en zondag worden er onder deskundige leiding trainingen gegeven aan groepjes voetballers van diverse leeftijdscategorieën.

  Alle jonge voetballers en keepers dromen ervan prof te worden. Bij de Helmondse Voetbalschool dragen ze allemaal hetzelfde tenue, ze moeten op tijd aanwezig zijn, de schoenen moeten gepoetst zijn en er wordt professioneel getraind en er is respect voor medespelers en tegenstanders. Wij willen ze dat gevoel van ‘prof’ zijn geven en hopen natuurlijk iemand van Voetbalschool Helmond terug te zien bij een echte profclub. Je hoeft geen talentvolle speler te zijn om deel te nemen aan de activiteiten van onze voetbalschool. Ieder kind is uniek en heeft eigen talenten. Of je nu bijvoorbeeld in de F5 of F1 speelt maakt ons niet uit want ieder kind heeft recht op goede voetbaltrainingen! Kinderen worden bij ons zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld om hun persoonlijke ontwikkeling zoveel mogelijk te stimuleren. Spelenderwijs (zonder prestatiedruk) helpen wij ieder kind bij het verbeteren van hun doorzettingsvermogen, weerbaarheid en zelfvertrouwen. Daarnaast ontwikkelen kinderen automatisch het opdoen van sociale vaardigheden. Dit alles in een positieve en veilige leeromgeving onder deskundig toezicht.

  Voor mee informatie klik op onderstaande link of kom eens kijken op vrijdag of zondag bij MULO.

  www.helmondsevoetbalschool.nl

   

 • Wil jij keeperstraining op professioneel niveau?

  Dan moet je naar Allround Keeperopleiding Smits.

  Wij zijn een nieuwe naam in het keepersvak maar zijn al jaren actief bij andere keepersscholen. Voorheen waren we aangesloten bij Challenge-Arena, Keepersscholen.nl (pro-goal) en Frans Hoek.

  Is de naam dan de enige verandering?

  NEE, zeker niet de enige verandering. Wij kunnen nu nog meer betrokkenheid tonen bij de keepers om iedereen op zijn of haar niveau nog beter te maken. Behalve onze sessie van 12 trainingen op de zondag ochtend kunnen wij "allround" ingezet worden. Denk hierbij aan: begeleiding, scouting, privé training, clinic, wedstrijd beoordeling enz. Voor info kunt u altijd contact opnemen.

  Onze trainingen verzorgen wij in kleine groepjes zodat de juiste aandacht gegeven kan worden aan de keeper. Plezier staat bij ons op de eerste plaats want zonder plezier zullen wij en jullie niets kunnen leren. Natuurlijk zal de nodige enthousiasme, passie, professionaliteit en betrokkenheid niet ontbreken.
  Elke keeper kan bij ons aansluiten, indien de inschrijflijst is ingevuld en is geaccepteerd.

  Wil je meer informatie over onze keeperstrainingen, keepersclinics, begeleiding of beoordeling neem dan contact op via mail of telefoon:

  Allround Keepersopleiding Smits
  Helmond, 06-53723243

  Zoals je kunt zien zijn de keeperstrainers op diverse niveaus bezig met keepen en trainen. Van de jeugdklasse tot aan hoogste BVO zijn de ervaringen aanwezig.

  Hoofdtrainer Jan Smits is in bezit van diverse keeperstrainers diploma\\'s / certificaten.
  waaronder JVT, Frans hoek III en II, Pro-Goal 3 en 2, KNVB

  www.allroundkeepersopleidingsmits.nl