• Voorlopige teamindelingen jeugdteams SV De Braak

    Ook de voorlopige indelingen van de niet-selectieve teams zijn bekend. Via onderstaande link is zichtbaar hoe de spelers zijn ingedeeld in de nieuwe teams van SV De Braak. Deze aankondiging gebeurt eerst met een publicatie op de beide websites en in de loop van deze week zullen deze leden ook per e-mail worden ingelicht. Heb je na woensdag 3 juli nog geen mail ontvangen dan hebben we geen of niet correct mailadres in ons bezit. Stuur dan even een mailtje met naam en geboortedatum naar info@mulo.nl

    De afgelopen weken/maanden hebben zich maar liefst 90 nieuwe spelers aangemeld bij onze beide verenigingen en ook zijn er weer veel kinderen gestopt. Dit betekent dat het indelen van de teams geen makkelijke opgave is en soms een hele puzzel.

    Vriendelijk verzoek om niet meteen te gaan bellen, mailen of appen met allerlei vragen. Het zijn voorlopige indelingen en de kans dat er nog wijzigingen plaats gaan vinden is vrij groot aangezien er in de zomervakantie altijd nog opzeggingen en aanmeldingen binnen  komen bij beide verenigingen. Op de achtergrond moeten nog heel veel andere dingen geregeld worden voor SV De Braak.

    SV De Braak niet selectieve teams