• Informatie over kleding SV De Braak e.d.

  Beste ouders/verzorgers,
   
  Over ruim een week gaan we starten met de eerste bekerwedstrijden en achter de schermen wordt er hard gewerkt om op deze dag alle kinderen allemaal in het nieuwe SV De Braak tenue op het veld te hebben staan. Dit is een hele organisatie als je weet dat er ongeveer 500 tenues bedrukt en uitgereikt moeten gaan worden aan de ruim 40 jeugdteams. Net zoals de afgelopen jaren worden de shirts en broeken in bruikleen uitgegeven en is de vergoeding hiervan opgenomen in de contributie. De kousen dient iedereen zelf via de club aan te schaffen. De verkoop van deze kousen begint op maandag  26 augustus en de hele week heeft iedereen de tijd om ook voor zijn of haar kind kousen aan te schaffen voor de prijs van € 7,50. Dit kan in de kantine van MULO en pinnen (contactloos) is mogelijk. Ook de spelers die via stichting leergeld hun contributie en kleding betalen dienen deze kousen zelf te komen afhalen en betalen. De bruikleenvergoeding voor het shirt en broek gaat voor deze spelers wel via stichting leergeld.

  Denk eraan, geen kousen is niet voetballen!!

  Keepers mogen hun eigen zwarte kousen gebruiken, zelf nieuwe zwarte kousen kopen of zich bij ons melden voor zwarte kousen (€ 7,50).
   
  Helaas zijn er nog steeds een aantal teams die nog geen begeleiding hebben. We hebben daar alle ouders inmiddels over geïnformeerd indien we tenminste een juist e-mailadres hebben. Deze spelers kunnen het beste nog even wachten met de aanschaf van de kousen omdat het niet zeker is of deze teams wel kunnen gaan voetballen.
   
  De trainers en leiders krijgen via ons nog een mail over eventuele trainingspakken voor henzelf of voor het team.
   
  Helaas is het met de KNVB nog niet gelukt om de naam SJO Helmondia-MULO om te zetten in (SJO) SV De Braak. Deze namen zullen voorlopig dus door elkaar gebruikt gaan worden. Voor de KNVB blijven we voorlopig SJO Helmondia-MULO (zie de voetbalapp: voetbal.nl) maar voor ons zelf zijn we echt al SV De Braak!!
   
  Als er vragen zijn kunt u deze stellen via de mail: info@svdebraak.nl
   
  Namens SV De Braak
  Jean-Pierre van de Laar